Tanker fra en tenkende tenker

mandag, november 07, 2005

Pangstart er i gang

Midnatt nærmer seg og det samme gjør slutten av første dag på Pangstart prosjektet.

Vi har booket inn på Olavsgård hotell og jobber med å utvikle 6 forretningsideer og skrive tilsvarende antall forretningsplaner. Vi er en prosjektleder, 8 idehavere (2 grupper stiller med 2 personer) og 20 studenter.

Første dag har i mine øyne gått ganske så bra. Jeg var litt nærvøs når jeg fikk en SMS med melding om at en av studentene var syk og derfor ikke kunne komme. Vi har vært litt småsyke hjemme i helgen, og det kunne bli et problem hvis mange meldte frafall på grunn av sykdom. Det slo heldigvis ikke til.

Vi kom i gang 0915, bare et kvarter etter skjemaet. Det er ikke så gærent når mange tok en buss som var litt forsinket. Etter en kjapp introduksjon var gruppene i gang. Vi har en egen korridor med kaffe, frukt, laserprintere og noen lenestoler. Hver av gruppene har sitt eget rom og vi har et klasserom for fellespresentasjoner. Utenfor korridoren har vi et bordtennisbord for å kunne koble ut litt innimellom. Frokost, lunjs og middag blir servert og alt skal ligge til rette for noen effektive dager og etterhvert også noen nattestimer.

Nå har nesten alle avsluttet for dagen og jeg har fått lest igjennom førsteutkastene på forretningsplanene. Dette ser lovende ut så jeg tror jeg tillater meg selv å avslutte slik at jeg kommer meg i sengs til midnatt. Det blir nok senere de neste nettene. Jeg må jo være tilgjengelig hvis noen lurer på noe, eller trenger noe.

2 kommentarer:

. sa...

Dette blir bra Anders! Lykke til med prosjektet. Skal bli spennende å følge med på fortsettelse...regner med at du holder oss oppdatert :)

/Jan Petter

Silia sa...

Hei!
Det her hørtes skikkelig morsomt ut...Jeg ser at dette var ifjor høst, og lurer på...blir det noe mer i år???