Tanker fra en tenkende tenker

tirsdag, november 08, 2005

Hjelp en grunder

Noen av grunderne på Pangstart prosjektet som jeg er ansvarlig for trenger hjelp i forbindelse med en markedsundersøkelse.

Kanskje du kan bidra med å delta i en kort spørreundersøkelse om ringetoner til mobilen. Det trekkes en vinner som får et gavekort på 300kr hos Platekompaniet.

Gå her for å delta. Fristen er onsdag 14:00 denne uken.

Vi bruker det samme verktøyet for spørreundersøkelser som jeg har brukt til å lage noen enkle undersøkelser om bloggemiljøet. Systemet kan selvsagt ikke måle seg med Questback og lignende, men grundere står gjerne i en økonomisk situasjon som gjør at de virkelig må utnytte kronene maksimalt. Da ender det som regel opp med at markedsundersøkelser blir nedprioritert, i hvertfall den delen som koster penger. Det er ingen god løsning og derfor har jeg tatt på meg oppgaven med å legge til rette for gratis bruk til de som står i oppstartsfasen.

2 kommentarer:

børge sa...

Done! :)
Og jeg kom med en knallidé: ringelyder fra dataspill! Tror ikke det er så mange som tilbyr det*, og sikkert mange nerder der ute som hadde syntes det var kult.

*Når jeg sier at jeg ikke tror det, så baserer jeg jo mine antagelser på så godt som null erfaring, så ikke ta det så alvorlig.. :)

Anders Brenna sa...

Tja, hva vet vel jeg? Jeg har aldri endret ringetone på en eneste mobil jeg har hatt.

Men det kan tenkes at jeg gjør det når dette grunderselskapet kommer ut med noen av sine nye produkter.