Tanker fra en tenkende tenker

mandag, oktober 03, 2005

Bloggforum podcast: paneldebatten

Jeg tok opp sesjonene på Bloggforum med min MP3 spiller, men det var noen opptak der noe gikk galt. Det hørtes imidlertid ut som at opptaket av paneldebatten ble av god nok kvalitet til å legges ut.

Tor Andre innledet og ledet debatten.
Andres Giæver, mediakommentator i VG
Bente Kalsnes, community ansvarlig i Dagbladet
Rune Karlsen, statsviter som jobber med tema elektronisk demokrati
Morten Drægni, bloggende SV-politiker

På begynnelsen holder Tor Andre et innlegg og det gis noe praktisk informasjon. Selve debatten starter etter ca. 7 minutter og 35 sekunder. Ha meg unnskyldt for at jeg ikke har redigert det. Jeg har rett og slett ikke tid.

Så skal jeg se om jeg får reddet ut litt fra min egen presentasjon om podcasting. Jeg presterte å sette mikrofonnivået litt lavt så jeg er litt skeptisk. Foreløpig har jeg ikke rukket å høre opptaket, men det skal jeg klare i løpet av de nærmeste dagene.

Ellers så får jeg takke Rayomond og Tor Andre for å dra i gang dette arrangementet, og samtidig takke BlogSoft for å støtte opp om det. Deltagelsen var vel litt skuffende, men det skal vi forbedre til neste gang.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takker, så fikk jeg med meg noe av det selv om jeg ikke kunne være tilstede i Oslo.

Tor Andre sa...

Kjempebra jobb, Anders! Fint at flere kan få glede av diskusjonen. jeg skal prøve å lage et sammendrag av sekvensen om markedsføring av blogger senere i uken.

Morten sa...

Jeg hørtes like syk ut som jeg følte meg :)

Anders Brenna sa...

Vel, jeg har ennå ikke tørt å høre på opptaket av min presentasjon av podcasting...