Tanker fra en tenkende tenker

fredag, august 05, 2005

God start for ITAvisen

Da har jeg fått lastet ned første Podcast fra ITAvisen. Det var et enkelt program med som jeg synes fungerte ganske godt.

Jeg syntes å merke en viss nærvøsitet hos journalistene, men det var på ingen måte sjenerende. Et intervju med NRK om nye lisensregler fungerte bra. Det andre temaet er jeg ikke så interessert i (om Doom spillkonkurranse) så da hørte jeg ikke så godt etter.

Hvis jeg skulle kritisert noe, så må det være at det hørtes litt ut som noen amatører som prøvde å være proffe. På de Podcastene jeg lytter til synes jeg ofte at det blir best når amatørene tillater seg å være amatører. Kanskje kunne journalistene prøvd seg litt mer i kommentarrollen? En diskusjon seg imellom med noen sleivspark her og der kunne vært artig. Men, det er bare et forslag fra min side.

Det vil ikke overraske meg om mange kommer til å høre på denne Podcasten i helgene. Når den slippes på fredag passer det ganske greit. Når man da velger tema kunne det kanskje være interessant å kaste inn en brannfakkel om en sak. Da ville det blitt en heftig diskusjon i løpet av helgen, og det ville jo vært bra for ITAvisen's trafikk. NRK lisensiering har nok potensiale til det, men da blir det kanskje litt for tamt med et intervju? Samtidig har jeg heller ikke lyst til å oppfordre til å lage et støyende debattprogram.

Jeg kommer helt klart til å følge denne Podcasten og jeg ser frem til neste gang. Stå på ITAvisen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jepp. Nå har jeg akkurat lasta inn IT-avisen sin podcast på iPoden og skal høre den og TWiT (This Week in Tech) på bussen på vei hjem.

Tor Andre sa...

Men den ligger ikke på ITunes enda, såvidt jeg kan se. Hadde vært behagelig å kunne abonnere på podcasten der.

Anonym sa...

jeg fant den via gratisprogrammet ipodder.

Hemo sa...

"For å abonnere på ITavisens Podcast i iTunes (v4.9 eller nyere):
Åpne iTunes, og velg "Abonner på podcast" under Avansert-menyen.
Skriv inn følgende URL: "http://podcast.itavisen.no", og trykk OK"

Eg lasta ned iPodder og søkte etter itavisen, uten hell... Var det noko poeng å bruka iPodder?

Tor Andre sa...

Supert Hemo! Jeg er mer teknoanalfabet noen ganger enn det ser ut til :o)

Ole sa...

Nå har det også kommet enda en ny sending fra IT-Avisen og jeg må si at de virkelig gjør det bra. Gleder meg til hver fredag nå. Det er to Norske Podcasts som kommer ut da.