Desverre kunne ikke jeg være prosjektleder i år på grunn av min nye jobb, men jeg vil uansett anbefale alle som har muligheten til å sende inn en søknad om å få delta.
Det var gøy, slitsomt, lærerikt og vi fikk alle en utvidet omgangskrets. Nå har du muligheten til også å være med på dette.
Her kan du lese mer om prosjektet hos Innovasjon Norge og jeg har tatt meg friheten til å klippe ut endel og legge det ut her:
Gjennom et to-dagers kurs og en ukes ideutviklingsseminar følges seks reelle gründercase i utviklingsprosessen. Som deltager i Pangstart får du praktisk erfaring og et verdifullt nettverk.
Pangstart ble startet som et pilotprosjekt i 2005, med mål om å øke kunnskap om forretningsutvikling og gründerskap blant studentene på HiO, UiO, HiAk og BI, samt representanter fra det offentlige virkemiddelapparatet. Prosjektet var meget vellykket og arrangeres derfor også i år.
Prosjektet er i regi av Næringsetaten i Oslo Kommune med støtte fra Innovasjon Norge og Akershus fylkeskommune. Seks utvalgte gründere får hjelp av en gruppe bestående av 4 studenter med tverrfaglig bakgrunn og en person fra det offentlige virkemiddelapparat. Formålet er å planlegge oppstarten av selskapene og skrive en forretningsplan.
Pangstart 2006 består av et intensivt to-dagers kurs 18. og 19. september og en ukes ideutviklingsseminar 9-13. oktober. Seminaret foregår på et hotell hvor alle kostnader er dekket for deltagerne. Som en avslutning på ideutviklingsseminaret kåres den beste forretningsplanen av en jury.
Etter endt kurs vil deltagerne stå igjen med økt kompetanse, en fin tilvekst til CVen og et utvidet nettverk. Gründerne får i tillegg en skriftlig forretningsplan, en PowerPoint presentasjon av planen og en markedsundersøkelse.
Pangstart søker nå følgende deltagere til høstens prosjekt:
* Seks gründercases
* 24 studenter fra UiO, BI, HiO, HiAk eller UMB (Ås)
* 6 representanter fra offentlig sektor
* 3-6 ressurspersoner med erfaring fra bedriftsutvikling
For gründere: Send en mail med en kortfattet beskrivelse av din forretningsidé, og hvorfor du kan ha utbytte av en tverrfaglig gjennomgang av idéen.
For andre: Send en mail der du kort forteller om din studie-/arbeidsbakgrunn og om hvorfor du ønsker å delta.
Vi legger vekt på et mangfold ifht studiebakgrunn, hvor langt du har kommet i studiene og arbeidssituasjon.
Prosjektdeltagelse er gratis.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar